Kennisgeving Auteursrecht

Niets van deze website (afbeeldingen, video’s, teksten enz.) mag worden gereproduceerd, gedistribueerd of verzonden in welke vorm of op welke manier dan ook.

Geen enkel deel van publicatieteksten, afbeeldingen, enz. mag worden gereproduceerd, gedistribueerd of verzonden in welke vorm of op welke manier dan ook, inclusief fotokopiëren, opnemen, printscreen of andere elektronische of mechanische methoden, zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar, geen uitzonderingen, zelfs niet voor niet-commercieel gebruik, alles valt onder de wet van copyrights en het wettelijke auteursrecht. 

Indien u een tekst wilt reproduceren, vraag dan ten alle tijden VOORAF schriftelijk toestemming aan de uitgever en email hiervoor naar de onderstaande adressen.

We zijn zeer strikt met betrekking tot het beschermen van het materiaal dat op deze website wordt gepresenteerd en garanderen dat we onmiddellijk juridische stappen ondernemen als dergelijke schendingen duidelijk worden. Waardeer de rechten van kunstenaars en wees bereid hiervoor verantwoordelijk te zijn.

Als u het materiaal van deze website ergens anders dan op deze website zou zien, en het dus door een derde partij is hergebruikt, waarderen wij uw vriendelijkheid om ons op de hoogte te stellen.

info@fillerswithoutneedles.be